Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Πρωταθλητές το ταχύτερο»

Με τους 42 πόντους που έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός και τους οχτώ που τον χωρίζουν από τον δεύτερο ΠΑΟΚ έχει τα προγνωστικά υπέρ του, σ’ ό,τι αφορά την τελική έκβαση του πρωταθλήματος της Super League.


Οι «ερυθρόλευκοι» είναι, μάλιστα, και αήττητοι, πράγμα που κάνει ακόμη μεγαλύτερο το, μέχρι στιγμής, επίτευγμα τους.

Τελευταίο «θύμα» για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η Βέροια, η οποία αν και αντιστάθηκε στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ηττήθηκε με 3-0.


Στους Πειραιώτες, πάντως, δεν εφησυχάζουν, γνωρίζοντας πως στοίχημα στη Super League είναι η διάρκεια και αυτή είναι που θα προσπαθήσουν να έχουν, για να «κλειδώσουν» ακόμη έναν τίτλο το συντομότερο.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια για να στεφθούμε πρωταθλητές το ταχύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του φετινού Ολυμπιακού και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι μετά από καιρό κλήθηκε και πάλι στην Εθνική ομάδα της χώρας του, με τον ίδιο να μην παρίσταται τελικά στο Copa Africa για λογαριασμό της.

«Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό και προτίμησα να μην το ρισκάρω. Σιγά-σιγά επιστρέφω. Δεν ήθελα να πάρω τη θέση κάποιου άλλου στην αποστολή γνωρίζοντας πως δεν θα ήμουν 100% έτοιμος. Με τον τρόπο που παίζω, πρέπει να είμαι πανέτοιμος για να μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο», εξηγεί ο ίδιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Μην ξεχάσετε να Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας
×